Young Business Award

Agenda

Social Media

 


Young Business Award

De Noorderlingen en de Young Business Award ondersteunen elkaar om gezamenlijk het startersklimaat in Noord Nederland te stimuleren. Bestuurslid/ oprichten Niels Palmers van de stichting Young Business Award is een alumni deelnemer van het topprogramma De Noorderlingen.

Tijdens de eerste editie van De Noorderlingen is de Young Business Award ontstaan. Als een lean start-up is het evenement voor start-ups ontwikkeld met minimale liquide middelen en door het start-up evenement direct in de markt lanceren om te kijken of er vanuit de markt behoefte is. De werkwijze van De Noorderlingen (build, measure en learn) is alumni deelnemer Niels Palmers bijgebleven en heeft de stichting Young Business Award doen ontstaan.

Het doel van de stichting Young Business Award is om het startersklimaat in het noorden een flinke boost te geven. De stichting biedt start-ups uit de regio het podium die ze verdienen. Naast de onderscheiding Young Business Award en samen met het prijzenpakket ondersteunt de stichting Young Business Award de start-ups door middel van adviesuren van experts uit de kenniskring.