De Noorderlingen Tour - Het ondernemende evenement

Agenda

Social Media

De Noorderlingen Tour

Het ondernemende evenement!
Op 25 september gaan De Noorderlingen 'on tour', Een ondernemend evenement voor studenten en docenten van de vier samenwerkende hogescholen. Tijdens De Noorderlingen Tour staat een ondernemer uit het Noorden centraal. Deze editie is dat Romke de Jong. Nieuwsgierige studenten en docenten mogen Romke het hemd van het lijf vragen. Halverwege het programma worden de rollen omgedraaid en legt Romke een casus voor aan het publiek. Studenten en docenten gaan samen aan de slag om tot creatieve en inspirerende oplossingen te komen. Op de afsluitende borrel kun je ervaringen delen en netwerken met studenten, docenten en ondernemers.

Wil jij het bijzondere verhaal horen van deze jonge ondernemer? Meld je dan nu aan.
Toegang is gratis, indien aangemeld (vol = vol)

Datum: Woensdag 25 september 2013
Tijd: 14:00-18:00 (ontvangst vanaf 13:30 uur)
Locatie: NHL Theater, Rengerslaan 10 Leeuwarden
Ondernemer: Romke de Jong
Presentatie: Floris Venneman
 

 

Over ondernemer Romke de Jong

De Jong’s IJs | Lilly’s ijs & chocolade Romke de Jong

In deze eerste editie van De Noorderlingen Tour staat de jonge zelfstandig ondernemer Romke de Jong centraal. Vanaf zijn 16e gaat Romke zich serieus bemoeien met het familiebedrijf 'De Jong's IJs'. Inmiddels heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen en verder uitgebouwd. Wat ooit startte als een kleine banketbakker is nu doorgegroeid tot een ijsketen met winkels en het grootste aantal ijskarren van Nederland.
Na zijn opleiding Marketing Management aan de Hanzehogeschool Groningen begint hij ook zijn eigen bedrijf: Lilly’s IJs & Chocolade. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring om het ambachtelijke en verse ijs voor een groter publiek toegankelijk te maken. Met zijn klantgerichte visie is de formule binnen vier jaar uitgegroeid naar bijna 10 vestigingen, waaronder een vestiging op Bonaire.
 

Aanmelden De Noorderlingen Tour