Thijs Riem Vis - ICT Dairy

Agenda

Social Media

Ik ben Thijs Riem Vis, 22 jaar oud en studeer Bedrijfseconomie te Groningen op de Hanzehogeschool.

Vanaf jongs af aan werk ik al met melkvee en heb zowel nationaal als internationaal ervaring in de agrosector. Afgelopen jaren is er door melkveehouders veel geïnvesteerd in automatisering. Maar nog te vaak is te zien dat deze technologie beter benut kan worden. Melkrobots produceren een enorme schat aan informatie die onvoldoende wordt benut. Vanuit mijn opleiding “agrarisch ondernemerschap” beschik ik over de nodige kennis in de melkveehouderij sector. En deze kennis ga ik in combinatie met mijn interesse voor innovatie inzetten om de sector vooruit te helpen.

Mijn ambities in deze minor: ik ga een bedrijf op zetten waarbij ik veehouders adviseer bij innovaties en bij het efficiënter maken van de huidige soft- en hardware.