Sietse van der Weg

Agenda

Social Media

Over mij
Ik ben Sietse van der Weg, 25 jaar en student Commerciële Economie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Tijdens mijn werkzaamheden als funnel marketeer bij het bedrijf Funnellab heb ik geleerd hoe je online marketing toepast gericht op de klantreis. Met mijn bedrijf ga ik ondernemers, die graag willen starten met hun online marketing, de handvatten geven waarmee ze zelf de online marketing op kunnen zetten. Dit scheelt voor de ondernemer tijd of geld. Tijd om kennis op te doen of geld voor het inzetten van een online marketingpartij. Deze handvatten geef ik middels een stappenplan op maat voor het bedrijf. In dit plan houdt ik rekening met de online klantreis die de klanten van het bedrijf afleggen voor de aanschaf van het product of de dienst.

Mijn doelen van dit programma
Tijdens dit programma wil ik graag mijn product valideren en eventueel aanpassen op de vraag in de markt. Daarbij wil ik ook in kaart brengen wat de waarde van mijn diensten is in euro’s. Als laatst wil ik graag achterhalen wat ik in percentages kan bereiken voor een klant, door een plan zelf uit te voeren

 

https://sietsevanderweg.nl/