Roald Nefs - Coded Holland

Agenda

Social Media

Mijn naam is Roald Nefs, 21 jaar, en ik volg de opleiding HBO-ICT (major Network & Security Engineering) aan de Hanzehogeschool te Groningen. Gedurende mijn studie ben ik samen met een studiegenoot een onderneming gestart die zich focust op webhosting en ontwikkeling van webapplicaties. Vrij recentelijk is daaruit de eenmanszaak Coded Holland ontstaan.

Coded Holland is een startup die zich richt op het ontwikkelen en hosten van maatwerk webapplicatie. Zowel bij de ontwikkeling als het hosten van de applicaties speelt de beveiliging ervan een centrale rol binnen het project. Als klant kom je verder niet voor onverwachte verassing te staan bij oplevering van het project; de producten die Coded Holland ontwikkeld sluiten fijnloos aan op de overige diensten die worden aangeboden.

Naast het uitbreiden van mijn persoonlijk en zakelijk netwerk hoop ik met de minor de Noorderlingen de diensten en producten die we bij Coded Holland aanbieden beter op de wensen van de klant af te kunnen stemmen.