Partner: ZichtbaarSucces

Agenda

Social Media

Waarom denk ik dat ik jou kan helpen?

Als expert in ZICHTBAARheid kan ik jou helpen om zichtbaarder te worden. Voor 95% wordt jouw presentatie bepaald door je non-verbale communicatie en je stemtaal. Als dit klopt met wat jij wilt uitstralen en waar jij voor staat, krijg je eerder de gunfactor.

Het helpt je eerder te bereiken met wat jij wilt bereiken.Door imagobewustwording krijg je een beeld van hoe men jou ziet en hoe jij er een uitstekende eerste indruk mee kunt maken.Adviezen over kleding en kleur maken dat je zichtbaarder wordt.Waarom ik wil helpen?
Ik weet als ervaringsdeskundige dat een bedrijf succesvol opzetten een grote inzet van je vraagt. Door mijn fouten heb ik veel geleerd en die kan ik jou helpen te voorkomen. Met jongere mensen werken vind ik fijn, om jou tools aan te geven waar je je leven lang profijt van hebt vind ik nog fijner. Mijn talenten inzetten om jouw business te laten groeien, mijn informatie delen met jou is mijn passie en deels mijn taak in mijn leven.

Ik hoop dan ook dat je me bevraagt, mijn verhaal wil aan horen en mijn adviezen vanuit een warm hart tot je wil nemen.

Ik deel graag!

Tineke Huizenga, ZichtbaarSucces

Meer weten over Partner Tineke Huizenga