Partner: FC Groningen

Agenda

Social Media

 

 

De Business Club FC Groningen is met ruim 700 aangesloten zakelijke relaties het grootste zakelijke platform van Noord-Nederland. Voor deze bedrijven biedt FC Groningen veel kansen want op wedstrijddagen is zakelijk Noord-Nederland te vinden in Euroborg. Multinationals, grootbedrijven, het MKB, ZZP’ers, starters, instellingen en organisaties.

 

 

In totaal wordt het noordelijke bedrijfsleven bij thuiswedstrijden van FC Groningen vertegenwoordigd door ruim 3.000 zakelijke gasten. Van de ambachtelijke bakkerij ‘op de hoek’ tot de energiereus uit de Eemshaven. En van aannemers, groothandels, ICT-bedrijven en financiële en zakelijke dienstverleners tot de autobranche, transport, industrie, de agrarische sector, machinebouwers en productiebedrijven.

De Noorderlingen
Robbert Klaver, Commercieel Directeur van FC Groningen, heeft door de jaren heen vele bedrijven zien groeien. Van starter tot volwassen ondernemingen. Bij het ene bedrijf ging dat traject makkelijker dan bij de ander. De verbindende kracht en de exposure mogelijkheden van FC Groningen hebben vele bedrijven geholpen in hun groei. FC Groningen steunt de Noordelingen om ook de deelnemers de ruimte te bieden om  hun plannen te realiseren. Om ze te laten proeven of het ondernemerschap ook echt bij hun past. En als dat het geval is dan kan FC Groningen met exposure en hun netwerk ze een duwtje in de rug geven.