Partner: Creatieve Weg

Agenda

Social Media

 

Creatieve Weg zorgt voor omzetverhoging bij organisaties door het aanpakken van marketing gerelateerde uitdagingen. Wij bieden diensten waarin creatieve ideeën bedenken centraal staat. De ideeën worden bedacht door op andere manieren naar vraagstukken te kijken. Na het bedenken van de ideeën werken wij de beste uit en implementeren wij deze voor onze opdrachtgever.

Bij de diensten die wij bieden werken wij veel met intrinsiek gemotiveerde studenten. Zij leveren de hersenkracht bij het bedenken van de ideeën, wij zorgen voor de setting en de tools.Wat wij bieden

Wij gaan in gesprek met jou om helemaal door te krijgen wat jij biedt. Omdat jij gaat sparren met ondernemers die nog niks van jouw bedrijf weten, komen er vragen die jij als vanzelf sprekend beschouwt. Deze aannames gaan wij waar mogelijk doorbreken door jouw product of dienst op een andere manier te bekijken. Door jouw product of dienst op een andere manier te belichten komen er ideeën en richtingen waar jij anders minder snel aan denkt. Hierdoor kan jij jezelf en je product/dienst verrijken.

Een creatief gesprek met de heren van Creatieve Weg kan leiden tot een groei richting waar jij zelf niet aan hebt gedacht.

Waar wij dat bieden

De Chemie aan de Kolendrift 9 (ebbingekwartier)!

Waarom wij dit bieden

Het helpen van ondernemers is onze passie. Dit geldt voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Wij bieden een frisse blik en een weg vol creativiteit om ondernemers verder te helpen waar zij vast zitten, gewoon omdat wij dat heel erg leuk vinden! Het enthousiasme dat wij hierin hebben delen wij met onze gesprekspartners.