Over ons

Agenda

Social Media

Wie zijn De Noorderlingen?

De Noorderlingen is ontstaan vanuit de ambitie van vier hogescholen om samen te werken. De Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Van Hall Larenstein, Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hebben via het Sectorplan Noord de handen ineen geslagen. Vanuit het thema ondernemerschap is de stap gezet naar de ontwikkeling van een TopProgramma Ondernemerschap. 

De Noorderlingen is voor ambitieuze en ondernemende studenten uit Noord-Nederland. Het is een uitdagend traject voor studenten die hun ondernemersidee willen omzetten naar een eigen bedrijf of met hun huidige bedrijf willen groeien. Hierbij worden ze gecoacht en geadviseerd door ondernemers en professionals uit het werkveld. De Noorderlingen is een onderwijsprogramma van een half jaar dat september 2013 is gestart.

 

Foto: Coaches en partners van De Noorderlingen

De Noorderlingen krijgen naast professionele begeleiding van coaches en partners ook ondersteuning van begeleidende docenten die naast hun werk als docent voor een van de vier hogescholen de deelnemers begeleiden tijdens de wekelijkse bijeenkomsten. Hieronder vind je een overzicht van de begeleidende docenten. 

Lees meer
Jacob Duinstra

 
Lees meer
Immo Dijkma

 
Lees meer
Hans van Gestel

 
Lees meer
Tom Hoppen

 
Lees meer
Eelco Bakker

 
Lees meer
Anna Vellinga