Agenda

Social Media

nieuws: Lichting nieuwe Noorderlingen van start

Nieuwe lichting Noorderlingen van start


15 jonge, enthousiaste ondernemers vol fantastische businessplannen en start-up ideeën, zijn begin september van start gegaan aan hun half jaar bij De Noorderlingen. Een half jaar waar ze zichzelf én hun startups verder gaan ontwikkelen. 

Films van Ondernemers
En ontwikkelen, dat doen ze zeker, de ondernemers zijn vanaf de start in het diepe gegooid.
 In de eerste week filmden ze hun startup pitch met een professionele cameraman. Dat was nog best lastig, zo maar húp voor de camera, maar ze hebben allemaal een geweldig resultaat geleverd! Bekijk alle films hier

Uiteenlopende startups
De startups zijn zeer uiteenlopend, van auto-onderdelen verkoop 'De Autosleutelaar' door Jan-Willem Derks en Dirk Jan Woldhuis, Tot  'De Streekboer' Janco Heida en kleding op maat, 'Loo' door Lianne Oosterwijk. Toch hebben de ondernemers een manier gevonden om  samen te werken; er worden allerlei handige tips uitgewisseld en voor een goede brainstormsessie zit je bij De Noorderlingen ook helemaal op je plek.

Noorderlingen on the move
Onze Noorderlingen zijn overal, zo pitchte Robin Balser zijn kledingruil app 'Darpdecade' op de EBF Conference, het grootste 2-daagse studentencongres van Nederland.De Hoofdprijs; 2000 euro, een Artikel in "de Zaak' en eeuwige roem. De pitches werden begeleid door Farid Tabarki, trendwatcher of the year 2013 en founder & CEO van Studio Zeitgeist. Ook is Robin al druk bezig met het informeren van pers over zijn App, kijk hier het Hanze journaal waarin Darpdecade een kort stukje zendtijd krijgt

We kijken ontzettend uit naar de groei die de derde lichting Noorderlingen gaat doormaken in de komende maanden. En natuurlijk houden we jullie op de hoogte van alle spannende en interessante ontwikkelingen op het gebied van jong ondernemerschap uit het Noorden!

 
Geplaatst op: 15-10-2014 door Anna Vellinga