Lobke van Enkhuizen - Boat Share

Agenda

Social Media

Liefde voor de watersport en de drive om vernieuwend te zijn, hebben mij op het idee gebracht om Boat Share op de Nederlandse markt te introduceren.

Mijn naam is Lobke van Enkhuizen, ik ben 21 jaar oud en kom uit Friesland. Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de NHL te Leeuwarden. Ik ben spontaan, leergierig en bezit een flinke portie ondernemingslust.

Mijn familie bezit een jachtwerf, waardoor ik al vroeg in aanraking ben gekomen met de watersportbranche. Het bouwproces, van casco tot volledig vaarklaar schip, de unieke band die je ontwikkelt met de klant en het gevoel van voldoening aan het einde van de bouw, hebben ertoe geleid dat ik ondernemer wil gaan worden in de watersport.   Ik wil mensen de mogelijkheid gaan bieden om het eigenaarschap van een jacht minder tijdrovend, plezieriger en voordeliger te gaan maken. Met mijn concept wordt een jacht gedeeld door verschillende eigenaren. Hiermee worden de aanschafkosten gedeeld en ook de jaarlijks terugkomende onderhoudskosten. Daarnaast wil ik de mogelijkheid gaan bieden te ontzorgen op (bijvoorbeeld) het gebied van onderhoud, ligplaats, full service en het schip gereedmaken voor een dagje varen.

Geluk is het enige wat verdubbeld, als je het deelt.