Laurens Eyndhoven - Techniek voor iedereen

Agenda

Social Media

Laurens van Eyndhoven  Techniek voor Iedereen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Laurens van Eyndhoven  29 jaar oud en studeer SPH aan de hogeschool StendenNHL te Leeuwarden.  Voordat ik met deze studie begon was ik 8 jaar werkzaam in de elektrotechniek.  Vanuit mijn werkervaring als gediplomeerde werkvoorbereider elektrotechniek kreeg ik de behoefte om mensen te coachen.

Ik wil via mijn job coaching bedrijf Techniek voor Iedereen, mensen helpen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, om aan de slag te gaan in de techniekbranche. Door mijn ervaring in de techniek weet ik welke vaardigheden en kennis essentieel is om langdurig betaald aan het werk te blijven in de techniekbranche.

Ik heb gekozen voor deze minor omdat de Noordelingen mij kan helpen om te starten, Een goed begin is het halve werk. Binnen de opleiding SPH wordt weinig met ondernemerschap gedaan daarom is deze minor voor mij juist interessant.