Joshua van Toorn- Belieff

Agenda

Social Media

Mijn naam is Joshua van Toorn en na mijn middelbare school heb ik een tijd in Amerika gewoond. Daar heb ik Engels gestudeerd in San Diego, Boston en New York. Terug  in Nederland ben ik gaan werken als accountmanager bij een handelsonderneming in Rotterdam. Ik deed dit in combinatie met school. Toen dit klaar was ben ik in Groningen komen wonen om samen met mijn neef te werken aan ons bedrijf Belieff.

Iedere ondernemer heeft een bepaald doel en heeft waarschijnlijk ook een route uitgestippeld hoe diegene dat doel gaat bereiken. Nu weet ook iedere ondernemer dat een geschreven plan nooit loopt zoals verwacht. Op de weg naar het einddoel zijn er altijd obstakels te vinden waar de ondernemer van tevoren nog niet aan had gedacht. Het overwinnen van die obstakels en toch stukje bij beetje dichterbij het doel komen geeft een enorme kick en als ondernemer mag je regelmatig een hoge lading adrenaline verwachten. Daarnaast krijg je veel energie van het stappen buiten je comfort zone, wat vaak nodig is als ondernemer.

 

Nu ziet ondernemen er van de buitenkant anders uit dan hoe het echt is. Ondernemers staan bijvoorbeeld iedere dag vroeg op, hebben discipline en werken van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, maar falen toch en moeten toch dealen met de fouten die zij maken. De meeste mensen die naar een ondernemer kijken zien dat niet. Zij zien het succes dat een ondernemer heeft geboekt nadat er keihard gewerkt is. Als ondernemer moet je dus af en toe harder werken dan anderen, maar uiteindelijk kan je er ook meer uithalen dan anderen.

Mijn naam is Joshua van Toorn en ik volg een minor genaamd de Noorderlingen. Dit heeft mij tot nu toe heel veel gebracht en door dit ondernemerstraject heb ik als persoon grote stappen vooruit kunnen zetten, maar de voortgangen zijn ook duidelijk terug te zien in mijn bedrijf. Zelf ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en deze ga ik van A tot Z op de markt brengen. Door de Noorderlingen gaat dit sneller en op een betere manier dan gehoopt. Als je voorruit wilt en wanneer je ambities groot zijn, dan is de levensstijl die je aanneemt als ondernemer net zoals het ondernemerstraject de Noorderlingen een echte aanrader!