Jorn Hofman- VAN-Jorn

Agenda

Social Media

Camperbouw op maat met oog voor detail en een design die perfect aansluit op uw behoeftes is waar Van-Jorn zich ook gedurende de minor de Noorderlingen mee bezig houdt.

Mijn naam is Jorn Hofman 20 jaar en oprichter van VAN-Jorn een jong en innovatief interieur bouw bedrijf gevestigd op het oude suikerunie terrein in Groningen. Tijdens mijn studie Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanze hogeschool ben ik in aanraking gekomen met de Noorderlingen en de mogelijkheden die de Noorderlingen bied voor de verder ontwikkeling van mijn bedrijf. Dit is dan ook precies de reden dat voor het komende halfjaar de minor noorderlingen mijn thuishonk is.

Klantenonderzoek, brainstormcessies en het maken van diverse lean business canvas modellen wordt tijdens de noorderlingen de kwaliteit die VAN-Jorn nu al levert verder opgeschroefd en is het mogelijk een grote doelgroep aan te spreken. Verder hoop ik door het deelnemen aan de noorderlingen mijn netwerk te kunnen vergroten en passende nieuwe samenwerkingen aan te kunnen gaan.