Jop van Dusseldorp - The Cocktail Box

Agenda

Social Media

Wie ben ik?

Mijn naam is Jop van Dusseldorp, 26 jaar en woon in Groningen. Ik studeer International Hospitality Management aan Stenden University in Leeuwarden en zit in mijn 3de studiejaar. Ik werk al 10 jaar in de horeca en ben ondertussen zeer bedreven in verschillende segmenten van de gastvrijheidsindustrie. Van afwas ging ik via de keuken en de bediening naar de bar, waar ik uiteindelijk mijn grootste plezier vond als barman.

Wat is mijn concept?

Vanuit mijn ervaring als barman ga ik in Groningen en omgeving cocktail workshops geven. Naast de vaste locatie waar ik de workshops ga geven, ga ik ook mijn bedrijf en mijzelf presenteren op beurzen en evenementen. Hier kan ik mijn bedrijf promoten en cocktails verkopen.

Wat zoek ik in De Noorderlingen?

Ik hoop komend half jaar het ondernemersvak te leren vanuit een praktisch perspectief. Ik verwacht fouten en vooruitgang te maken en vooral veel plezier te vinden in het toepassen van mijn passie in een eigen onderneming.