Jong ondernemen? Kom naar de Noorderlingen tour!

Agenda

Social Media

Het ondernemende evenement!
Op 20 maart gaan De Noorderlingen voor de tweede keer 'on tour', een ondernemend evenement voor studenten en docenten van de vier samenwerkende hogescholen. Tijdens De Noorderlingen Tour staat een ondernemer uit het Noorden centraal, deze tweede editie is dat Jonathan Teoh van Doppio Espresso. Nieuwsgierige studenten en docenten gaan Jonathan het hemd van het lijf vragen.

De Noorderlingen Tour

Halverwege het programma worden de rollen omgedraaid en legt Jonathan een casus voor aan het publiek. Studenten en docenten gaan samen aan de slag om tot creatieve en inspirerende oplossingen te komen. Op de afsluitende borrel kun je ervaringen delen en netwerken met studenten, docenten en ondernemers.

Wil jij het bijzondere verhaal horen van deze jonge ondernemer? Meld je dan nu aan.
Toegang is gratis, indien aangemeld (vol = vol)

Datum: Donderdag 20 maart 2014
Tijd: 13:30-17:30 (aansluitend borrel)
Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen
OndernemerJonathan Teoh
PresentatieBen Vloon

Over ondernemer Jonathan Teoh

In deze tweede editie van De Noorderlingen Tour staat mede-eigenaar van Doppio Espresso Jonathan Teoh centraal (links op de foto)

In 2006 schreef oprichter Peter van Eijl (rechts op de foto) tijdens zijn studie zijn plan voor een espressobar die hoogwaardige koffie bereikbaar kon maken voor het grote publiek. Niet zomaar koffie, maar de beste koffie. Het plan werd een boekwerk en de basis voor een nieuw concept: Doppio Espresso.

  • AD Koffietest 2008
  • Jonge Ondernemers Prijs van het Noorden 2010
  • Publieksprijs Jonge Ondernemers Prijs 2010
  • Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 2012
  • Beste Koffieketen Misset Horeca Koffie Top 100 2013
  • Best Coffee Chain Benelux - Allegra 2013

In 2007 opende Doppio Espresso haar eerste vestiging. Het team werd groter en al snel moest er op kantoor in Joure versterking komen. Jonathan Teoh kwam toevallig langs op dit kantoor, maar kon zijn passie voor horeca niet verhullen. Een gesprek volgde en vrij snel sloot hij zich aan bij het jonge bedrijf.

Jong ondernemen anno 2014

Voor Jonathan, afgestudeerd op de Hotelschool in Leeuwarden, was dit een mooie uitdaging. Sindsdien is hij verantwoordelijk voor de operatie en de groei van het bedrijf.

Inmiddels is Doppio Espresso uitgegroeid tot een succesvol concept en hebben zij de volgende prijzen en awards al in ontvangst mogen nemen: