Janine Huizeling - Loved By Pets

Agenda

Social Media

Bij deze stel ik mijzelf graag aan jullie voor. Mijn naam is Janine Andrea Huizeling, een twintigjarige stadjer uit Groningen. Momenteel studeer ik Media en Entertainment Management aan de Stenden Hogeschool te Leeuwarden, maar het ondernemen heeft vanaf jongs af aan al in mijn bloed gezeten. Mijn ambitie, passie voor marketing en ondernemersbloed zijn in mijn ogen dan ook een gouden combi voor het neer zetten van een succesvol nieuw concept genaamd Loved by pets.

Ik kwam erachter dat er veel dieren online verkocht worden, maar dat de verstrekte informatie nihil was. Kopers dienden zelf door te vragen en de betrouwbaarheid van de verkoper was lastig te achterhalen. Omdat ik denk dat dit beter kan, heb ik Loved by pets opgezet.

Loved by pets is een verzamelwebsite voor gezelschapsdieren, verwante producten en diensten. Momenteel richt loved by pets zich voornamelijk op het aanbieden van een betrouwbare marktplaats voor dieren. De marktplaats onderscheidt zich door te werken vanuit het perspectief van het dier. Er zijn namelijk ontzettend veel broodfokkers actief die misbruik maken van dieren. Dit zal Loved by pets tegengaan door een koppeling te maken naar de databanken met chipnummers. Tevens zal de nadruk gelegd worden op kenmerken die echt belangrijk zijn bij de aankoop, i.p.v. enkel een prijskaartje. Loved by pets ziet het dier dus als een gelijkwaardige.

Loved by pets bestaat naast een marktplaats voor dieren uit een service-finder en een webshop. Stel u zoekt een hondenoppas of uitlaatservice, dan vindt u binnen de service-finder van Loved by pets de dichtstbijzijnde aanbieders op basis van uw locatie in de vorm van een kaartweergave. De webshop biedt producten uit lokale dierenwinkels, om zo de stap naar online voor de dierenwinkels gemakkelijker te maken. 

Het volgen van de minor de Noorderlingen zie ik als de perfecte kans om studeren en ondernemen te combineren. Zo verwacht ik mijzelf te ontwikkelen en een belangrijk netwerk op te bouwen.