Hedwig Sophie Pijpker- ADD.U Fashion

Agenda

Social Media

Mijn naam is Hedwig Sophie Pijpker en ik woon in Groningen. Ik studeer Communication Multimedia & Design aan de NHL te Leeuwarden. Deze studie is een combinatie van het creatieve inzetten van verschillende media, communicatie en design. De studie bezit veel mogelijkheden en richtingen waaruit je kan kiezen. Je specialiseren op een bepaald gebied is dan ook groot. Ik heb hierbij gekozen voor het onderdeel ondernemerschap. Toen ik aan deze studie begon wist ik meteen al dat ik de minor Ondernemen wilde gaan volgen omdat ik met stappen naar een eigen onderneming toe wilde werken.

 

Ik wil graag verder ontwikkelen in het ondernemerschap, om zo bepaalde doelstellingen te kunnen behalen. Ik ben me gaan verdiepen in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, omdat ik merk dat dit een belangrijk onderdeel is van de wereld waarin wij leven. Ik heb altijd al verdieping gezocht in de kledingbranche. De droom was dan ook om een eigenkleding lijn op te zetten. Een belangrijk aspect van mijn kledingmerk is, dat het op een verantwoorde manier gemaakt is. 

 

 

Het afgelopen jaar heb ik de minor Ondernemen gevolgd binnen mijn studie.

Graag wilde ik de minor van ‘De Noordelingen ‘ gaan volgen om meer te kunnen leren van het ondernemerschap en de vrijheid creëren om tijd te investeren in de begin fase van mijn onderneming. Ik wil graag kennis en expertise opdoen in deze minor van verschillende experts uit het werkveld. Ik ben van mening  ik met deze minor verder kom. Opzoek naar nieuwe uitdagingen, netwerken en inspiratie op te kunnen doen van andere ondernemers.

 

 

Hedwig Sophie Pijpker