Golden Pitch Event | De Noorderlingen

Agenda

Social Media

Power Pitches met De Noorderlingen

Wie wint de gouden microfoon?

Beste (oud) Noorderling, partner, coach en vriend van De Noorderlingen!

We nodigen je van harte uit om op 10 februari De Golden Pitch wedstrijd van De Noorderlingen bij te wonen in het prachtige nieuwe van der Valk Hotel. Het aller eerste officiële event in het splinternieuwe hotel! Vier Noorderlingen strijden om de gouden pitch microfoon. In 3 minuten pitchen ze hun bedrijf voor een jury. Behalve de prachtige gouden microfoon krijgt de winnaar €500, twee business seats in het Noord Lease Stadion van FC Groningen een jaar lidmaatschap bij JNO én een gratis business lunch bij Van der Valk.

Aanmelden
Aanmelden kan via de rode button onderaan deze uitnodiging

Programma
15:00 Ontvangst Van der Valk
15:30 Opening
15:45 Spannende pitch wedstrijd
16:45 Spreker Arjen van Hijum (Store Support)
17:15 Bekendmaking winnaar pitch
17:30 Gezellige netwerkborrel

Locatie
Van der Valk Groningen-Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP Eelderwolde

Parkeren
Wanneer je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op het terrein van Van der Valk Groningen-Hoogkerk. Het hotel bevindt zich naast P&R Hoogkerk en is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

Spreker Arjen van Hijum- Store Support

Groeipijn & succes
Arjen neemt ons mee in zijn eigen ondernemersverhaal. Het vallen en opstaan, fouten maken en successen behalen. Op 5 augustus 2004 begon Arjen zijn carrière als ondernemer, de dag waarop hij de Hanzehogeschool vaarwel zei met een diploma in de hand. Inmiddels is Store Support uitgegroeid tot marktleider met klanten als De Mediamarkt en KLM.

Arjen is de strateeg binnen Store Support. Naast de ontwikkeling van het bedrijf als geheel, is Arjen verantwoordelijk voor marketing en de financiële huishouding van het bedrijf. Tevens haalt Arjen veel energie uit het adviseren van klanten, het geven van presentaties op het gebied van klantbeleving en het innoveren van de dienstverlening van Store Support.

Een mooie voorbode voor onze Noorderlingen die op hun weg naar succes ook de nodige groeipijnen zullen voelen!

                                                                                              GEEF JE OP