Coach: Ruud Lozeman

Agenda

Social Media

Ruud Lozeman - Toscana IJssalon en ijsmakerij

Ruud Lozeman Toscana

In 1999 heb ik Toscana IJssalon is opgezet in Emmen en werd het eerste ambachtelijke bereidde ijs verkocht. Nu ben ik directeur van Toscana IJsmakerij BV en franchisegever van de Toscana IJssalon formule. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het vormgeven en uitbouwen van de winkelformule ‘Toscana IJssalon’ en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ‘Toscana IJsmakerij’, de plaats waar het ambachtelijke ijs wordt gefabriceerd. Met mijn gezin ben ik nog steeds woonachtig in Emmen. Vanuit daar denk ik na over de strategie en zet ik de koers uit voor de toekomst. Belangrijke steekwoorden daarbij zijn: smakelijk ijs, gastvrijheid en dienstverlening.

Lees meer over Toscana IJssalon en IJsmakerij