Coach: Gabe Postma

Agenda

Social Media

Zoals je ziet is mijn naam Gabe Postma, Ik zal kort wat over mijn ervaring vertellen;

Ik ben werkzaam in loondienst in het bedrijf BELRON International, dat is een  bedrijf wat geld en kennis investeert in Carglass wereldwijd. Ook ben ik ben 13 jaar werkzaam geweest in het team van Developing Markets en Franchise landen (als International Operation manager)

Mijn werkzaamheden waren Strategisch Management, Coachen individueel, en Team coachen, en het opbouwen van processen en standaards, dit alles onderbouwt met Gemba Kaizen filosofie. Ik heb in 16 nieuwe landen Operations geïmplementeerd en klaar gezet.

Ik ben sinds 1.5 jaar werkzaam als Field Operations Efficiency Manager bij Belron Engeland, mijn huidige werkzaamheden zijn coachen en Gemba kaizen.

Sinds 2010 heb ik ook een eigen onderneming genaamd SCB International, hiermee reorganiseer ik nationale én internationale bedrijven zoals van hotels, Rentalcar/ lease business en diverse andere ondernemingen.
En op het moment ben ik bezig om een VOF op te zetten welke van start gaat per de 1e van September dit jaar. Als het zover is laat ik jullie allen het fijne er van weten!

De Noorderlingen
Sinds een aantal jaren ben ik ook werkzaam als coach voor jonge ondernemers van De Noorderlingen. Erg fascinerend om te zien hoe jonge ondernemers hun weg  proberen te vinden in de wereld van ondernemen., onder begeleiding van coaches.Mijn aanpak van coachen is volledig afgestemd op Kaizen, "de weg van de constante verbetering" dus de angst weg nemen voor het onbekende en in kleine stapjes de weg naar goed ondernemen te gaan gebruiken, met als ondergrond de E-scan.