Coach: Erik Matien-EnableMi

Agenda

Social Media

Ik ben ondernemer en heb vele jaren ervaring in het organiseren van (publieke) financiering voor innovatieprojecten en innovatieve bedrijven. Ik zag dat ondanks de vele subsidies veel technisch superieure innovaties mislukten. Dit heeft mij geïnspireerd om EnableMi B.V. op te richten. Ik werk vooral  voor bedrijven op het gebied van energie (smart grids) en zorginnovatie. Ik stel bedrijven in staat om toegang tot de markt te krijgen door het ontwikkelen van sterke samenwerkingsverbanden waarin altijd belangrijke stakeholders en de belangrijkste partners zijn betrokken. Ik help bedrijven mee hun business model te versterken. Ik vind het leuk om met studenten samen te werken. Het stelt ons als bedrijf in staat om goed zicht te houden op onze toekomstige (ondernemende) collega's en leidt vooral tot inspiratie en creatie van nieuwe kansen.  https://nl.linkedin.com/in/erikmatien