Casper Jans - Klassiek Genieten! Rondvaarten

Agenda

Social Media

Hallo mijn naam is Casper Jans en ik zit in het laatste jaar van mijn studie Commerciële Economie aan de NHL in Leeuwarden.

ls professioneel Bourgondiër en watersporter in hart en nieren heb ik besloten mijn passie met de wereld te delen! Ik wil mensen de schoonheid van varen op het water laten beleven in combinatie met lekker eten en drinken.

Daarom start ik het bedrijf “Klassiek genieten! Rondvaarten”.  Ik specialiseer mij in het organiseren van rondvaarten op de Friese wateren in een prachtige klassieke salonboot.  Tijdens de vaartochten zorg ik ervoor dat mijn gasten een bijzondere culinaire beleving op het water meemaken.

Voor besloten groepen, zakelijke uitjes, trouw feestjes, verjaardagen en andere gelegenheden verzorg ik aan boord een breed scala aan gezellige en culinaire activiteiten. Van wijn- en whisky proeverijen tot borrel N bites avonden. Hiernaast bied ik diverse wijn- en spijsarrangementen aan. Ook wil ik mensen de gelegenheid geven hun eigen vaartocht samen te stellen, zodat elke rondvaart een unieke ervaring op het water wordt.