André Nienhuis- Kurk24

Agenda

Social Media

Mijn naam is André Nienhuis, ik ben sinds 2013 oprichter en eigenaar van het bedrijf KURK24.
Mijn hobby’s zijn vooral het bezig zijn met ondernemen. In mijn vrije tijd sleutel ik ook graag aan oude auto’s.

Het ondernemen zit altijd al in het bloed. In 2012 ben ik gestart met ’t stickerboertje waarmee stickers heb gemaakt voor reclameborden en als autobelettering. Wegens prioriteiten op andere zaken staat dit momenteel op een laag pitje.

Momenteel ben ik met het bedrijf Kurk24 vooral druk bezig om zoveel mogelijk toepassingen te zoeken waarin kurk toegepast kan worden, hiermee wil ik bereiken dat oplossingen waarin nu een milieuschadelijk product als plastic toegepast wordt vervangen kan worden door kurk producten.

Kurk24 biedt een breed scala aan toepassingen waaronder:
Kurkvloeren, Kurkwanden, Isolatiekurk, Hobbykurk, Kurk sieraden & tassen, en nog veel meer.

Mijn doel is om zo lang mogelijk met veel plezier te blijven ondernemen en mijn bedrijf Kurk24 met veel enthousiasme zo breed mogelijk uit te bouwen.