Alisa Agbaljan - Meubel AA

Agenda

Social Media

Ik ben Alisa Agbaljan, ik ben 21 jaar oud en studeer bedrijfskunde MER (management, economie en recht) aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Momenteel zit in in mijn 3e jaar en volg nu de minor De Noorderlingen.

Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik al 2 jaar een webshop run in moderne meubels. Mijn website is www.meubel-aa.nl en ik  verkoop online moderne meubels voor in het hele huis. De collectie bestaat uit kinderkamers, woonkamers, slaapkamers, keukens en werkkamers. Na mijn studie wil ik graag een fysieke winkel openen om al mijn meubels ook in een showroom te kunnen presenteren. Om dit te kunnen realiseren heb ik meer kennis nodig en moet ik veel meer omzet draaien dan dat ik nu al doe. Dit is dus de reden waarom ik voor de minor gekozen heb.

Ik ben heel benieuwd wat mij het komend half jaar te wachten staat en ik kan niet wachten om aan deze minor te beginnen. Ik hoop te leren hoe ik mezelf kan onderscheiden van andere webshops zodat de consument meubels bij mij aanschaft in plaats van bij een andere webshop.