Alec Meijerink- Podcast Makers

Agenda

Social Media

Alec Meijerink - Podcast Makers 

Met inmiddels een jaar aan ervaring met produceren van podcasts werd het tijd voor de volgende stap. Van m’n hobby m’n werk maken. Mijn doel is dan ook om met het traject van de Noorderlingen een goede basis te leggen voor de onderneming. Van het verdienmodel tot de launching customer.

Een podcast is een ideaal medium om kennis te delen, entertainment te verzorgen en waarde te geven aan een merk. In Nederland luistert slechts 18% van de bevolking af en toe naar een podcast. Terwijl dit in landen als Spanje en Zuid-Korea al boven de 50% zit. Dit betekend dat er in Nederland nog veel terrein te winnen valt!

Deze periode zal ik tevens werken aan mijn afstudeerproject voor de studie Communication and multimedia Design aan NHL Stenden. Tijdens de studie heb ik mij op multimediaal en organisatorisch gebeid kunnen ontwikkelen. Deze vaardigheden komen in dit eindproject samen met de praktijk.